14 juli 2006

Internasjonal framgang

Norske ryttere er i støtet – her hjemme er det flere enn noen gang som starter feltritt – samtidig kvalifiserer norske ryttere seg til større oppgaver utenlands.

Tre norske ponniekvipasjer er klar for EM i feltritt i Saumur i slutten av denne måneden. Det er første gang et norsk feltrittslag er klare for et internasjonalt mesterskap i FEI regi (nordisk er ikke et FEI-mesterskap). Vi får bare krysse fingrene og håpe de gjør sitt beste. Jeg vet at forberedelsene har gått nesten knirkefritt mens jentene har trent sammen i Halden hos Tormod Bakke Johnsen.

I Falkenberg i Sverige i helgen var det hele sju norske ekvipasjer til start. Mai-Brit Johannessen og Signe gjennomførte igjen en CIC**-klasse og skaffet seg verdifull erfaring for å klatre oppover i klassene.
I CNC* var det sterke resultater av både Helle Manvik på Ibrahim (pådro seg ikke feil etter dressurprøven) og Tonje Reiten med Ekras Lou Lou befinner seg begge på den øvre delen av resultatlistene av de 58 startende i denne klassen. Litt lengre nede finner vi Kirsten Arnesen med Lt Awanti og Stine Skedsmo med Hoss. Begge med kvalifiserende resultat etter FEIs regler. Det vil si at disse to siste kan være klare for unghest-VM i Frankrike i oktober. Det går framover for norske ryttere.
En annen positiv ting med dette er at både Mai-Brits, Tonjes og Kirstens hest er norskavlet. En STOR fjær i hatten til norske oppdrettere.

1 kommentar:

Belladonna sa...

I apologize for writing in English, but alas I neither read or write in your language.

I wanted to let you know that I plan to use some of the entries in your blog for a college level Sociology class I teach online.

I'm doing a lecture on perception and how we infer information and make assumptions about our environment and social setting based on just a few clues. So to make this point I will give the students (all English speakers) five minutes to look over your blog and then they have to write essays describing in as much detail as possible what it was you wrote about.

Should make for some interesting stories!